Laatste week voor aanvang nieuw Bellewaerdeseizoen

31/03/15 - De laatste week voor de start van het nieuwe seizoen is ingezet en Bellewaerde is er meer dan klaar voor! Het is momenteel een drukte van jewelste in het park, in elk hoekje en kantje zijn ze aan het werk om Bellewaerde er tiptop te laten uitzien op 4 april, de eerste openingsdag van het seizoen. De artiesten repeteren de nieuwe Gold Rush show, de 4D film wordt uitgebreid getest en alle attracties draaien hun opwarmrondjes. De paashaas verstopt paaseieren voor een grootse zoektocht in het vernieuwde Palendorp.

Gold Rush, Stunt & Dive Show

Op 4 april kunnen de bezoekers de gloednieuwe Stunt & Dive Show: Gold Rush ontdekken. Tijdens deze spectaculaire show wordt het publiek ondergedompeld in de jaren 1800 en beleven ze samen met een groep goudzoekers een adembenemend avontuur in en rond een onderwatergelopen goudmijn. In de hoop om het goud te vinden, wordt een ultieme hoogtesprong van 25m uitgevoerd. Voor het eerst in Europa zal deze uiterst gewaagde sprong door 2 duikers op hetzelfde moment gebeuren in een zwembad van slechts 10m diameter en amper 4m diep.

Gold Rush showGold Rush show

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe decor, de overkapping van de tribune en de special effects. De artiesten repeteren volop het nieuwe scenario en halen halsbrekende toeren uit.

De Kleine Prins (4D)

Ook in de 4D cinema worden de dynamische cinemazetels en de special effects afgesteld. De Kleine Prins vertelt het meeslepend mooie verhaal van Antoine de Saint-Exupéry waarbij een jonge prins de kijker meeneemt in zijn reis naar planeten die bewoond worden door de meest wonderlijke figuren.

Voor werken groot en klein...

Bellewaerde plaatst eveneens extra special effects voor de topattracties van het park. Zo wordt het indoorgedeelte van de familiecoaster Huracan voorzien van extra licht- & lasereffecten.

Carrousel Self Service

Om het comfort van de bezoekers te verhogen, worden er doorheen het park digitale borden geplaatst waarop de wachttijden van de attracties worden vermeld. Daarnaast kunnen de bezoekers met behulp van een nieuwe smartphone applicatie hun parkbezoek nog beter voorbereiden. Verder vinden er in het volledige park doorgedreven renovatiewerken plaats. Zo wordt het sanitaire blok van het grootste parkrestaurant volledig vernieuwd. Na een zeer drukke winterperiode waarin allesbehalve geslapen werd, is Bellewaerde meer dan klaar voor het nieuwe pretparkseizoen!

PalendorpPalendorp

Paaseierenzoektocht

Paaseierenzoektocht

Tijdens de paasvakantie (van 4 april tot en met 19 april) kunnen alle kinderen tot en met 12 jaar deelnemen aan een paaseierenzoektocht in Bellewaerde. Samen met KINDER heeft de paashaas overal in het vernieuwde Palendorp paaseieren verstopt. Tussen 14u en 16u kunnen de kinderen zoeken naar de paaseitjes. Na afloop krijgen alle jonge speurneuzen een heerlijk zakje KINDER-chocolade mee.

Praktisch

Bellewaerde is open vanaf 4 april 2015.

Voor de meest recente openingskalender, tickets en abonnementen ga naar www.bellewaerde.be.

Ga naar het nieuwsoverzicht