Nieuwe show en exclusieve avondopening voor halloween in Bellewaerde

13/10/14 - Voor de 13de editie van halloween pakt Bellewaerde dit jaar uit met een nieuwe show en een exclusieve avondopening. Daarnaast blijft halloween in Bellewaerde garant staan voor een gezellig familiedagje uit in een park vol halloweenattracties, tonnen pompoenen, verbluffende decors en verrassend griezelige momenten.

Crash Bug

Halloween ZoorRror voor de hele familie

Vanaf 18 oktober ademt Bellewaerde halloween uit. De 5 ZoorRror Monsters hebben elk hun angstaanjagende zone met gehalloweeniseerde attracties en decors in het park. Speciaal voor de allerkleinsten is KidsPark omgetoverd tot een Slime Zone waar kleurrijke monstertjes happy halloween vieren. Deze unieke mix van halloweenattracties, tonnen pompoenen, verbluffende decors en verrassend griezelige momenten staat garant voor een gezellig familiedagje uit.

Nieuwe show: ZoorRror Circus

Tijdens de nieuwe familieshow gaat een circusdirecteur de strijd aan met gemuteerde monsters in zijn circus. Tijdens de 20 minuten durende voorstelling vallen de toeschouwers van de ene verbazing in de andere en zijn ze getuige van geheimzinnige illusies en adembenemende acts.

Bokotor's Fanta'MazePolator zone galg

Nieuw: Bellewaerde KNT - Halloween Night

Op vrijdag 24 oktober opent Bellewaerde voor jongeren en volwassenen van 18 tot 23 uur. Tijdens deze exclusieve avondopening gaat het er extra heavy aan toe met meer dan 30 halloweenacteurs, 17 attracties, haunted houses, scare zones en een finale DJ Show met vuurwerk en special effects. Dit evenement onder het BellewaerdeKNT*-label is afgeraden onder 16 jaar. Meer informatie op www.bellewaerdeKNT.be (*Kinderen niet toegelaten).

Halloween ZoorRror Nocturnes

Hoe later op de avond, hoe griezeliger Bellewaerde wordt! Op 25, 26 & 31 oktober en 1 november is Bellewaerde geopend tot 21 uur. Tijdens deze nocturnes kunnen de bezoekers extra lang genieten van de attracties en wordt de avond afgesloten met een spectaculair muzikaal vuurwerk op het Mexicoplein.

Ice CemeterySlime Zone

Praktische informatie

Halloween ZoorRror is er op 18 en 19 oktober en van 25 oktober tot 2 november van 10 uur tot 18 uur.

Tijdens de Halloween ZoorRror Nocturnes op 25, 26 & 31 oktober en 1 november kunnen bezoekers extra lang genieten van alle attracties tot 21 uur. Als afsluiter van de avond is er een spectaculair muzikaal vuurwerk op het Mexicoplein.

Bellewaerde KNT - Halloween Night op 24 oktober van 18 tot 23 uur.

Voor meer informatie en tickets, surf naar www.bellewaerde.be.

Ga naar het nieuwsoverzicht