Bellewaerde stelt nieuwe huisstijl voor met modeshow

12/03/14 - Vrijdag 14 maart stelt Bellewaerde de nieuwe huisstijl voor aan het seizoenspersoneel. Niemand minder dan Showbizz Bart zal tijdens een talkshow met de parkverantwoordelijken alle nieuwigheden voor het seizoen 2014 presenteren. Aansluitend is er een modeshow waar Cilou Annys, Miss België 2010, de nieuwe kledij voor het parkpersoneel zal voorstellen.

Nieuwe stijl

Showbizz Bart

Naar aanleiding van de zestigste verjaardag van Bellewaerde ondergaat het park een gedaanteverwisseling. Een nieuw logo, een nieuwe baseline, een nieuwe tone of voice, ja zelfs de verjongde iconische leeuw van Bellewaerde is klaar voor de komende jaren. Deze nieuwe eigentijdse uitstraling zal op 14 maart worden voorgesteld aan het seizoenspersoneel. Tijdens een talkshow met de parkverantwoordelijken zal Showbizz Bart de nieuwigheden voor het aankomende seizoen voorstellen.

Cilou Annys

Samen met de huisstijl wordt tijdens een modeshow ook de nieuwe kledij voor het parkpersoneel voorgesteld. Hiervoor doet Bellewaerde beroep op het topmodel Cilou Annys. Tijdens deze flitsende show ontdekken de seizoensmedewerkers hoe hun werkkledij eruit zal zien.

Together we have fun

Iconische leeuw

De missie van Bellewaerde luidt: 'het aanbieden van plezier en avontuur in een natuurlijke omgeving waar familie en vrienden samen authentieke en onvergetelijke momenten beleven'. Om deze missie te kunnen waarmaken moet het parkpersoneel op een efficiënte wijze kunnen samenwerken. Tijdens een teambuilding in de namiddag krijgen de seizoensmedewerkers de kans om samen het park op een andere manier te ondekken. Na deze avontuurlijke dag is het parkpersoneel klaar om de opleidingsweken in de laatste rechte lijn naar het nieuwe seizoen aan te vatten.

Programma

  • 11u00: Onthaal pers (ingang A)
  • 11u30: Modeshow nieuwe kledij (Model: Cilou Annys, Miss België 2010)

Ga naar het nieuwsoverzicht