Halloween ZoorRror in Bellewaerde Park

16/10/12 - Bellewaerde Park pakt dit jaar uit met ZoorRror: een gloednieuw Halloween universum, met originele nieuwe attracties en animaties.

Een vulkaan is tot uitbarsting gekomen en gemuteerde monsters uit de onderwereld zijn naar boven gekropen. Door spleten en kloven die veroorzaakt werden door de kracht van de vulkaanuitbarsting hebben Bokotor, Eruptor, Drakotor, Polator en Rinotor zich een weg gebaand naar Bellewaerde Park, waar ze de bezoekers maar al te graag aan het schrikken brengen.

Speciale Halloween attracties

In de River Crash (voorheen River Splash) maak je een boottocht naar de onderwereld. Maar voor je de afdaling maakt vaar je in een boomstam langs skeletten en doorheen een lasertunnel.

De Zoo'merang raast doorheen rook en licht alvorens een driedubbele looping voor-en achterwaarts te maken tegen 80 km per uur.

In de ZoorRriagara neem je plaats in een monsterlijke boot en kom je terecht in een kolkende watermassa.

Doorheen de ZoorRror tunnel banen de bezoekers zich een weg op zoek naar de vulkaan en het kerkhof is ook een echte Halloween klassieker die niet mag ontbreken.

ZoorRror Monsters

In het bosrijk gebied vlakbij de vulkaan van Bellewaerde Park kan je de 5 gemuteerde monsters in levende lijve ontmoeten. Bokotor, Drakotor, Eruptor, Rinotor en Polator hebben elk hun typische kenmerken en zijn heerser van aarde, vuur, lucht, water en ijs.

Anti-monsterkaarten

Voor kids die de monsters graag op een afstand houden deelt Bellewaerde Park antimonsterkaarten uit.

Aan de ingang van het park krijgen alle kinderen een set van 5 kaarten met een afbeelding van Bokotor, Eruptor, Drakotor, Polator en Rinotor. Als één van de monsters opduikt en de kids tonen de juiste beschermingskaart dan verliezen de gemuteerde gedrochten hun kracht en druipen af.

Slime Zone

Het KidsPark is nu een heuse Slime Zone waar leuke, kleurrijke monstertjes je pad kruisen. Terwijl ze in de Slime factory blubber en slijm in felle kleuren maken, gieren ze het uit van plezier in de Slime Balloons.

De koffietassen hebben ze omgetoverd tot een slijmerige danstempel, de Slime Dance. Je kan er ronddraaien en zwieren op de maat van vrolijke discohits.

Special Fanta Lava Explosion

In het spookhuis Fanta Lava Explosion maken de monsters gevaarlijke bommen. Ze willen deze tot ontploffing brengen om extra kloven te veroorzaken en nog meer trawanten uit de onderwereld te bevrijden.

In de duistere ruimtes krijg je alle facetten van de monsterlijke bommenproductie te zien: van het labo waar de gedrochten allerlei tests doen en explosies uitproberen tot de smederij waar de bommen voorzien worden van een speciale huls. In de stockageruimte worden de bommen gestapeld, maar dan loopt er iets fout en is het hek van de dam...

Nocturnes tot 21u

Op 27, 28 & 31 oktober en op 1 november worden de Halloween Nocturnes georganiseerd. Tijdens de nocturnes wordt het Halloween feest telkens afgesloten met een vuurwerk op het Mexicoplein om 21u.

Ga naar het nieuwsoverzicht