Zomernocturnes in Bellewaerde Park: 21-28 juli en 4-11-18 augustus tot 22u

19/07/12 - De zomernocturnes gaan dit weekend van start in Bellewaerde Park. Vijf zaterdagen op rij blijft het park open tot in de late uurtjes! Naast de attracties, de dieren en de Stunt & Dive Show "Pow Wow" staat er extra animatie op het programma.

Fluo steltenlopers

Aan de ingang van het park word je meteen begroet door een drietal elegante fluorescerende wezens op stelten. Maar ze hebben niet alleen lange benen! Met hun vingers, die wel 1 meter lang zijn verwonderen ze jong en oud.

Zeepbellen circus (12-15u en 16-19u)

Op het terras tegenover de Flying Carrousel komen de kids terecht in de wereld van de zeepbellen. Een interactieve show waar kids zelf in een zeepbel "gevangen" worden... kleine en grote bellen, gigantische "zeeptubes": in de wondere wereld van bellen is er vanalles mogelijk!

Spheric Emotion (14u, 15u30 en 17u)

Net voorbij de savanne, aan de vijver van de Barbecue Grill glijden twee danseressen over het water in hun opblaasbare bol. Op de tonen van dromerige muziek spelen ze met het evenwicht en de instabiliteit van de bol en bewegen sierlijk over het wateroppervlak.

Vuurspektakel met "aeroglobe" (22u)

Nocturne vuurspektakel

Om 22u wordt de nocturne afgesloten met een vuurspektakel op het Mexicoplein. Het Mexicoplein wordt letterlijk en figuurlijk in vuur en vlam gezet met flamebars, Bengaals vuur, een vuurwerkfontein en de aeroglobe (ijzeren bolvormige constructie) met vlammenwerpers van ruim 10m hoog.

Barbecue XXL (vanaf 18u)

Zaterdagavond steken we de barbecue aan! In de Barbecue Grill kan je terecht voor BBQ à volonté. Overdag kan je je daarvoor inschrijven en vanaf 18u kan je genieten van je lekkere maaltijd op het overdekte terras aan de vijver.

Praktische info

Tijdens de zomer is Bellewaerde Park elke dag open vanaf 10u. Op de nocturnes van 21 & 28 juli en 4, 11 & 18 augustus blijft het park open tot 22u. Tickets aan de beste voorwaarden koop je online vanaf 24 euro per persoon op www.bellewaerdepark.be. Bovendien vermijd je zo ook wachttijden aan de kassa.

Ga naar het nieuwsoverzicht