Bellewaerde Park lanceert rekruteringscampagne om opvolger te vinden voor chef-mecanicien Gaby

08/05/12 - "Wie volgt Gaby op" is de rekruteringscampagne waarbij Bellewaerde Park op zoek gaat naar een opvolger voor de chef-mecanicien, die binnenkort op pensioen gaat. Het is de eerste keer dat Bellewaerde Park een online- en printcampagne lanceert om één specifieke vacature in te vullen. Maar het is dan ook geen doordeweekse vacature!

Gaby Vanhullebus

Om een geschikte opvolger te vinden voor zijn chef-mecancien, die binnenkort mag genieten van zijn pensioen lanceert koning Bellewaerde Park de website www.wievolgtgabyop.be. Een HR-campagne die helemaal in het teken staat van Gaby, die samen met enkele collega's van het technisch team op zoek gaan naar nieuw technisch talent. Op de website worden de job, de werkomgeving en de collega's persoonlijk voorgesteld. Naast de website zal de campagne ook te zien zijn in regionale printmedia en op social media zoals facebook.

Het is vrij uitzonderlijk dat er een campagne wordt opgezet voor één functie. Bovendien is het uniek dat je als kandidaat-sollicitant al op voorhand kan kennismaken met de persoon die je zal vervangen. Het is voor Bellewaerde Park de eerste keer dat er op deze manier gezocht wordt naar een nieuw personeelslid. Het is belangrijk om op te vallen tussen de vele jobadvertenties en zoveel mogelijk potentiële kandidaten te bereiken.

Gaby Vanhullebus is al vijftien jaar lang chef-mecanicien in Bellewaerde Park. Met zijn jarenlange ervaring in een verantwoordelijke functie stuurt hij een team aan van 8 mecaniciens. Samen zorgen zij ervoor dat alle attracties en installaties in het park feilloos draaien. Het is meer dan zomaar een technische job, je kan het gerust omschrijven als een knelpuntfunctie met verantwoordelijkheden als planning, coördinatie, logistiek en teamcoaching. Gaby blijft nog even trouw op post en zal de nieuwe chef-mecanicien opleiding geven om een vlotte overdracht te garanderen.

Gaby Vanhullebus: "Vijftien jaar al zorg ik er met mijn team voor dat alle attracties veilig werken. Ik ben gebeten door techniek en krijg hier te maken met zoveel verschillende facetten, echt boeiend! Buiten werken in een mooie groene omgeving is natuurlijk veel leuker dan in een fabriek. Voeg daar nog de toffe collega's aan toe en al die vrolijke kindergezichten die je hier elke dag ziet... daar doe ik het voor! Ik zal het nog missen... maar eerst nog mijn opvolger alles leren!"

Bellewaerde Park is een belangrijke werkgever in de regio Ieper, met 65 vaste medewerkers waarvan een 35-tal arbeiders en 30 bedienden. Daarnaast werken er zo'n 120 seizoensmedewerkers, en ongeveer 400 studenten en interims.

Ga naar het nieuwsoverzicht