Bellewaerde Park zoekt stars

20/01/12 - Bellewaerde Park is gestart met de recrutering van medewerkers voor het nieuwe seizoen en vraagt alle geïnteresseerden om zich te melden via de website, telefonisch of per email.

Tot vorig jaar werden er in het voorjaar jobdagen georganiseerd, maar dit jaar gooit Bellewaerde Park het over een andere boeg.

De sollicitaties zullen vooraf bekeken worden en wie in aanmerking komt wordt opgebeld voor een verkennend gesprek. Gemotiveerde kandidaten worden vervolgens uitgenodigd naar een van de "jobateliers" gedurende de komende weken.

Stars 4 stars

De nieuwe methode kadert in het HRM-concept "STARS". Bij de eerste kennismaking tijdens de jobateliers willen we de sollicitanten warm onthalen zodat ze zich meteen welkom voelen. Precies dit gevoel willen wij hen op hun beurt laten overbrengen bij onze bezoekers, die een star-treatment verdienen!

Jobateliers

Tijdens de jobateliers willen we op een innovatieve manier te werk gaan om nieuwe "stars" aan te werven! Er wordt afgestapt van het standaard sollicitatiegesprek, waarvoor de kandidaten vaak zenuwachtig zijn. In plaats daarvan krijgen de sollicitanten enkele verrassende opdrachten in groep waarbij we de groepsdynamiek en competenties van de kandidaten kunnen observeren.

Het voordeel van deze aanpak is dat alles in een losse, ongedwongen sfeer kan plaats vinden en dat we de kandidaten langer zien dan bij een klassiek sollicitatiegesprek. Een dynamische aanpak die toelaat om de sociale vaardigheden te ontdekken en te polsen naar de motivatie van de kandidaten.

Oproep

Bellewaerde Park zoekt enthousiaste mensen die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen en die elke bezoeker als een echte "ster" behandelen. Zowel jonge mensen als 50-plussers, fulltimers, deeltijdse medewerkers of weekendwerkers zijn welkom.

Bellewaerde Park doet een warme oproep aan alle geïnteresseerden op om zich te melden via jobs@bellewaerdepark.be, via het online sollicitatieformulier op www.bellewaerdepark.be of telefonisch via 057 46 86 86.

Ga naar het nieuwsoverzicht