Beste Halloween ooit voor Bellewaerde Park

04/11/11 - Halloween Rat Attack was een ongelofelijk succes. Dit jaar kwam een recordaantal bezoekers naar Bellewaerde Park om er Halloween te vieren. Het park organiseert het Halloween evenement sinds 2001 en piekt dit jaar met een nieuw bezoekersrecord!

Beste Halloween ooit

Rat Express

Halloween is sinds 2001 een jaarlijkse traditie en een vaste waarde voor de bezoekers van Bellewaerde Park. Sinds enkele jaren is de Halloween periode goed voor ruim 10% van de bezoeken op jaarbasis. Dit jaar werden 21% meer bezoekers geteld dan in 2010.

Vooral de Halloween nocturnes worden bijzonder goed gesmaakt. Tijdens de 4 nocturnes kwamen tienduizenden gezinnen meegriezelen met Koning Rat en zijn trawanten. Dit keer worden de ratten definitief verslaan en volgend jaar pakt Bellewaerde Park uit met een nieuw Halloween thema!

Succesfactoren

Halloween Rat Attack

In Bellewaerde Park kan je in het héle park genieten van Halloween decoraties en getransformeerde attracties. De nieuwe show Rattatie Rattata is een succes, de nocturne attractie Jungle Terror werd enthousiast onthaald en de spookhuizen, animatie en figuranten zijn een duidelijke meerwaarde voor het evenement. En ook de weergoden hebben hun best gedaan...

Dit weekend is de laatste kans om samen met de ratten te komen griezelen. Daarna sluit Bellewaerde Park zijn deuren tot 31 maart 2012!

Ga naar het nieuwsoverzicht