De ratten zijn terug in Bellewaerde Park!

18/10/11 - Tijdens de natte Belgische zomer hebben de ratten zich bijzonder goed kunnen voorbereiden om Bellewaerde Park aan te vallen. De rattenkoning en zijn leger knaagdieren zijn terug in het park vanaf 22 oktober en zetten er alles op stelten!

In Bellewaerde Park kunnen de bezoekers lekker griezelen en een unieke Halloweensfeer komen opsnuiven! Aan de ingang van het park krijgen alle kinderen een anti-rat tattoo om zich te beschermen... Iedereen moet op zijn hoede zijn want er zijn honderden ratten, 2 spookhuizen (waarvan eentje voor het hele gezin), de 4D film Haunted House, 5 getransformeerde attracties, de nieuwe Halloween show Rattatie-Rattataa en 4 nocturnes mét speciale Halloween attractie Jungle Terror. Sidder en beef!

Reuze pompoenen in KidsPark

Boomerang

Het KidsPark is de enige zone die nog volledig ratvrij is. Om zijn "koninkrijk" te beschermen heeft Koning Leeuw er een versterkte burcht van gemaakt. Met een reuze pompoenkatapult wil hij de ratten voor eens en voor altijd verslaan. Dit jaar deed de leeuw zelfs beroep op enkele gespecialiseerde pompoenkwekers en werden een tiental reuzepompoenen naar Bellewaerde Park gebracht. De zwaarste weegt zelfs meer dan 300 kg!

Nieuw: Rattatie Rattataa!

Ook magische krachten worden ingeschakeld om de ratten definitief te verjagen uit Bellewaerde Park. In de nieuwe Halloween show doet Koning Leeuw beroep op illusionist Latif. Samen met het publiek en de kinderen doet hij er alles aan om de magische scepter in handen te krijgen. Rattatie Rattataa!

El Corbo

Nocturnes met nieuwe Halloween attractie "Jungle Terror"

Op 29, 30 & 31 oktober en 1 november worden de Halloween Nocturnes georganiseerd. Voor het eerst in de Halloween geschiedenis van Bellewaerde Park is er een attractie die exclusief open is tijdens de nocturnes, vanaf 18u (toegang vanaf 12 jaar).

Bij het vallen van de avond verandert de nieuwe attractie Jungle Mission in Jungle Terror! De junglebewoners jagen de bezoekers samen met de ratten de daver op het lijf... Tijdens de nocturnes wordt het Halloween feest telkens afgesloten met een vuurwerk op het Mexicoplein.

Praktische info

Halloween Rat Attack in Bellewaerde Park: 22-23 oktober en elke dag van de herfstvakantie: van 29 oktober tot 6 november 2011. Halloween Nocturnes met spetterend muzikaal vuurwerk om 21u op 29, 30 & 31 oktober en op 1 november. Meer info en voordeeltickets op www.bellewaerdepark.be.

Ga naar het nieuwsoverzicht