Wakanda Stunt & Dive Show: verlengd wegens succes

04/07/11 - De zomervakantie is begonnen en ook de artiesten van Wakanda zijn terug in Bellewaerde Park! Elke dag van de vakantie brengen ze een familiespektakel met humor, stunts, duizelingwekkende duiksprongen én als hoogtepunt een highdive vanop 25m hoogte!

Wakanda: verlengd wegens succes

Wakanda highdive

In de zomer van 2010 ging Wakanda in première in Bellewaerde Park. Het familiespektakel scoorde uitstekend bij jong en oud en is deze zomer terug! Elke dag in juli en augustus trakteren de internationale artiesten het publiek op een humoristische show met stunts en acrobatische sprongen.

De crew bestaat uit 8 topatleten, afkomstig van Mexico, Brazilië en Oekraïne. Deze professionele duikers halen alles uit de kast om de bezoekers te entertainen van de eerste tot de laatste seconde.

Wakanda: Stunt & Dive Show

Wakanda highdive

De zoektocht naar de schat en het gouden medaillon van Wakanda vormt de rode draad doorheen het spektakel. De Canadese Rangers en de Indianen leven op voet van oorlog en doen er alles aan om de tegenpartij uit te schakelen en de schat binnen te rijven. Een verboden liefde geeft een extra dimensie aan het conflict tussen de Rangers en de Indianen...

Wakanda is een show voor de hele familie met stunts, komische situaties en synchrone duiksprongen. De spanning bereikt zijn hoogtepunt met een high dive vanop 25 meter, in een bassin van slechts 3 meter diep. Vinden ze de schat terug? Zal de liefde zegevieren? En zullen de Rangers en de Indianen de vredespijp roken...?

Praktische informatie

Elke dag van de vakantie (t.e.m. 31 augustus) kan je in Bellewaerde Park terecht voor het familiespektakel Wakanda. Er zijn meerdere voorstellingen per dag. In de zomervakantie is het park elke dag open vanaf 10u. Zomernocturnes "Jungle Fever" op 23 en 30 juli en op 6, 13 en 20 augustus tot 22u.

Tickets aan de beste voorwaarden koop je online vanaf 22 euro per persoon op www.bellewaerdepark.be

.

Ga naar het nieuwsoverzicht