Facebookers bouwen feestje na sluitingstijd

01/07/11 - Zaterdag worden de facebookfans verwacht voor een spetterende eerste Fanday in Bellewaerde Park. De facebookers bepaalden zelf hoe lang het park openblijft en welke attracties er open blijven na sluitingstijd. Momenteel staat de teller voor het einduur op 21u39. Om 18u barst het feestje los met een DJ set, Com'in the Move en vele andere surprises.

Voor de facebookvrienden gaan de deuren open om 15u. Na sluitingstijd blijft het park exclusief voor hen open. Om 18u gaat de Facebook party van start op het Mexicoplein.

Line-up en special guests

Facebook fanday

Het Mexicoplein wordt het toneel voor een grote openlucht party en de dansers van Com'in the Move zetten meteen de toon met een zomerse choreografie. Fun, attracties en muziek zijn de ingrediënten van de eerste editie van de Fanday. DJ Malcolm zorgt de hele avond voor ambiance "in the mix" en in de videobooth kunnen de facebookers gedurende 30 sec hun beste danspasjes demonstreren voor de camera. Achteraf kunnen ze hun "videoclip" terugvinden op facebook.

Interactie werkt!

Bellewaerde Park bedacht een origineel en interactief concept voor deze fanday. Dankzij de vele enthousiaste facebookfans werd dit een groot succes en zal Bellewaerde Park morgen na sluitingstijd open blijven tot 21u39. De "vrienden" praatten over niets anders meer op de facebookpagina van het park en er werd regelmatig een nieuwe verrassing of opening van een extra attractie aangekondigd.

Fanday tickets

Alleen fans van de Bellewaerde Park facebook pagina kunnen een ticket kopen. Een ticket kost 9,5 euro per persoon in voorverkoop (online) en 14,5 euro aan de kassa (op 2 juli, vanaf 15u). Voor meer informatie kan u terecht op de facebookpagina van Bellewaerde Park: https://www.facebook.com/BellewaerdePark.be

Ga naar het nieuwsoverzicht