Dankzij Jungle Mission en het mooie weer 20% bezoekers meer in Bellewaerde Park tijdens paasvakantie

25/04/11 - Bellewaerde Park heeft de afgelopen paasvakantie 20% meer bezoekers ontvangen dan de al zeer succesvolle zelfde periode van vorig jaar. De nieuwe attractie Jungle Mission en het stralende weer zijn hier duidelijk de belangrijkste factoren geweest.

20% bezoekers meer

Jungle Mission

Heel wat bezoekers zijn benieuwd naar de nieuwe familieattractie Jungle Mission en wagen zich aan een avontuurlijke boottocht naar het hartje van de Jungle. Voor de realisatie van deze attractie heeft Bellewaerde Park het unieke project "de Jungle Kids" in het leven geroepen, waarbij 10 Vlaamse kinderen samen met 5 bekende creatievelingen de attractie mee hebben ontworpen en gerealiseerd. De totale investering voor deze nieuwe attractie bedraagt ruim 1 miljoen euro.

Jungle Mission

Seizoen 2011 - vervolg

Bellewaerde Park ziet het seizoen 2011 met vertrouwen tegemoet. Vorig jaar was de stunt en duikshow Wakanda een zeer groot succes en op algemeen verzoek zal er tijdens juli en augustus een Wakanda zomershow met een aangepast scenario zijn. De laatste 2 zaterdagen van Juli en de eerste 3 zaterdagen van augustus zijn er de Zomernocturnes waar het park tot 22 uur open blijft met extra animatie. In het najaar is er de derde editie van Halloween Rat Attack, waarbij de strijd tussen Koning Leeuw en Koning Rat dit jaar definitief zal beslecht worden.

Over Bellewaerde Park

Bellewaerde Park is open van 9 april tot en met 6 november 2011. Elke dag tijdens de paasvakantie van 9 april tot en met 30 april. Tickets kunnen al vanaf 22 euro gekocht worden op de website. Voor de exacte openingsuren en meer informatie kunt u terecht op www.bellewaerdepark.be. Bellewaerde Park maakt deel uit van de groep Compagnie des Alpes (info op www.compagniedesalpes.com) en is volwaardig lid van EAZA (European Association for Zoos and Aquaria).

Ga naar het nieuwsoverzicht