Halloween nocturnes in Bellewaerde Park

28/10/10 - Dit weekend wordt het bangelijk plezant in Bellewaerde Park: tijdens het Halloween Nocturneweekend van 30 & 31 oktober kan je lekker komen griezelen met Koning Rat en zijn trawanten. Op zaterdag verwelkomt Bellewaerde Park bovendien niemand minder dan Stromae, het Belgische "dancefenomeen" dat wereldwijd scoorde met "Alors on danse".

Halloween Nocturnes

El Corbo

De Halloween Nocturnes zijn traditioneel echte topdagen voor Bellewaerde Park. De mysterieuze Halloweensfeer wordt uitstekend gesmaakt door de bezoekers en daarom werd dit jaar nog een extra nocturne geprogrammeerd. Op 30 & 31 oktober en 1 & 6 november blijft het park extra lang open met als klap op de vuurpijl: muzikaal Halloween vuurwerk op het Mexicoplein om 21u.

Halloween Rat Attack staat voor rattige decors in het hele park, een nieuwe Halloween show "The Rat Professor", 6 getransformeerde attracties (Ratta'dance, Rat Cage, de Rat River,...) én 2 spannende spookhuizen "de Riool" en "Rat Headquarters".

De ratten op stelten zorgen bovendien voor heel wat animo en leuke interactie met de kids. Uiteraard blijft alles heel kindvriendelijk en krijgen alle kinderen een coole anti-rat tattoo om zich te beschermen tegen de ratten die hun pad kunnen kruisen! Het KidsPark is bovendien de enige zone die nog volledig ratvrij is.

Special guest zaterdag 30 okt: Stromae

Wie "Alors on danse" en "Te quiero" zegt, weet onmiddellijk over wie het gaat... Zaterdagnamiddag heeft Bellewaerde Park Stromae te gast! Ratten houden niet van luide muziek, en daarom heeft koning Leeuw een beroep gedaan op enkele artiesten om de ratten te helpen verjagen uit Bellewaerde Park.

Tussen 13u en 16u zal Stromae zijn CD "Cheese" voorstellen in een live radiouitzending van de Noordfranse zender "Contact, la radio Enjoy". In een showcase zal hij enkele nummers zingen op het Mexicoplein. Ook andere artiesten, zoals Shy'm en DJ Malcom B zijn van de partij.

Praktische info

Halloween Rat Attack in Bellewaerde Park: elke dag tijdens de herfstvakantie: van 30 oktober tot 7 november 2010. Halloween Nocturnes met muzikaal vuurwerk om 21u op 30 & 31 oktober en op 1 & 6 november. Meer info en voordeeltickets op www.bellewaerdepark.be.

Ga naar het nieuwsoverzicht