+6% voor Bellewaerde Park

27/08/10 - De zomervakantie is bijna voorbij en Bellewaerde Park maakt een positieve balans op van de vakantiemaanden. Het familiepark scoort met de combinatie van zijn nieuwe 4D attractie Turtle Vision, de nieuwe zomershow Wakanda én de mix van tropische dieren en populaire attracties zoals de vele waterattracties. Babygiraf Zuberi is uiteraard dé nieuwe publiekslieveling.

6% meer bezoekers dan vorig jaar in de zomer

Het succes van Bellewaerde Park schuilt in de combinatie van de zomershow Wakanda en de nieuwe attractie Turtle Vision, met de vaste waarden zoals de populaire waterattracties (5!) en uiteraard de vele tropische dieren waaronder het girafje Zuberi! Ook de 5 zomernocturnes op zaterdag waren opnieuw een publiekstrekker.

Zomershow Wakanda - NIEUW

Bengal Rapid River

De hele zomer lang kon je in Bellewaerde Park genieten van de nieuwe zomershow Wakanda. Met Wakanda brengen 7 internationale artiesten een familiespektakel, waarbij humor en stunts gecombineerd worden met duiksprongen van de bovenste plank. Het absolute hoogtepunt van de show is een highdive vanop 25 meter hoogte! Deze show bleek een echte voltreffer: elke voorstelling zat steevast vol en het publiek reageerde laaiend enthousiast.

Turtle Vision in 4D - NIEUW

Sinds de opening van Bellewaerde Park in april heeft Bellewaerde Park er met Turtle Vision een nieuwe 4D attractie bij. Turtle Vision werd bijzonder goed onthaald door de bezoekers en krijgt zeer hoge scores in de dagelijkse tevredenheidsenquêtes. Deze 4D attractie neemt je mee op avontuur met schildpad Sammy en zijn vrienden uit de oceaan. De film dompelt je onder in de onderwaterwereld langs de kleurrijke koralen, van de tropische gebieden tot het ijzige Antarctica. Dankzij de driedimensionale beelden én de vierde dimensie met dynamische cinemazetels, water- en luchteffecten beleef je het verhaal nog intenser! Op dit moment speelt de langspeelfilm ook in de bioscopen onder de naam "Sammy's Adventure".

Halloween Rat Attack II sluit seizoen af

Voor Bellewaerde Park zit het pretparkseizoen er echter helemaal nog niet op! In september en oktober is het park nog elk weekend open en vanaf 16 oktober wordt het park opnieuw volledig ondergedompeld in Halloweensfeer met de 2de editie van Rat Attack.

Ga naar het nieuwsoverzicht