Zomernocturnes in Bellewaerde Park: 24-31 juli en 7-14-21 augustus van 10 tot 22u!

22/07/10 - De 5 volgende zaterdagen (24 & 31 juli en 7, 14 & 21 augustus) worden in Bellewaerde Park zomernocturnes georganiseerd. Het park blijft dan extra lang open en de bezoekers kunnen tot 22u genieten van de attracties, dieren én van extra voorstellingen van de nieuwe show Wakanda. Een zomerse BBQ mag uiteraard ook niet ontbreken...

Het is volop zomer in Bellewaerde Park en dit seizoen opent het familiepark maar liefst 5 zaterdagen op rij zijn deuren tot 22u.

Wakanda

Wakanda zomershow

Sinds begin juli kan je in Bellewaerde Park genieten van de nieuwe zomershow Wakanda. Met Wakanda brengen 7 internationale artiesten een familiespektakel, waarbij humor en stunts gecombineerd worden met duiksprongen van de bovenste plank! De atleten verrassen het publiek met spectaculaire duiksprongen op het ritme van de muziek: synchrone duiksprongen, schroefsprongen en groepssprongen vanop verschillende hoogtes, met als hoogtepunt een highdive vanop 25 meter hoog.

Niagara

De voorbije 3 weken bleek de show een echte voltreffer: elke voorstelling zit vol en het publiek reageert heel enthousiast! Tijdens de nocturnes worden er extra shows geprogrammeerd zodat iedereen de show kan zien op het tijdstip van zijn of haar voorkeur.

Barbecue XXL

Geen zomer zonder barbecue... 's Avonds is er "Barbecue XXL à volonté" voor de bezoekers die in de Barbecue Grill willen genieten van een lekker stukje vlees. Overdag kan je inschrijven om 's avonds aan te schuiven tussen 18u en 21u.

Praktische info

Tijdens de zomer is Bellewaerde Park elke dag open vanaf 10u. Op de nocturnes van 24 & 31 juli en 7, 14 & 21 augustus blijft het park open tot 22u. Tickets aan de beste voorwaarden koop je online vanaf 23 euro per persoon op www.bellewaerdepark.be. Bovendien vermijd je zo ook wachttijden aan de kassa.

Ga naar het nieuwsoverzicht