Reuzentaart voor giraf Simone op moederdag

09/05/10 - Vandaag is een heel speciale dag voor alle mama's en ook in Bellewaerde Park werd dit gevierd. Mama giraf Simone kreeg voor haar eerste moederdag een reuze groententaart van 3 etages hoog, met wortels, appeltjes, korrels en lekker malse blaadjes. De andere giraffen, Gonda en Bakhari mochten meegenieten. Op de foto kijkt mama Simone recht in de lens. De andere giraffen hebben geen tijd om te poseren en eten liever verder...

Ook de dierenverzorgers werden vandaag speciaal in de bloemetjes gezet voor al hun goede zorgen. Gezien mama Simone haar kalfje niet laat drinken staan zij in voor de voeding van het baby girafje. Om hen te bedanken kregen ze allemaal een bloemetje uit handen van directeur Stefaan Lemey. Op de foto zie je v.l.n.r. Bert, Koen, Janne, Nadimir & Stefaan Lemey. Verzorgers Guy, Christelle en Anne genoten van hun vrije dag en krijgen morgen hun ruiker. Voor één keer werden dus ook de mannen letterlijk in de bloemetjes gezet voor moederdag!

Dierenverzorgers Bert, Koen, Janne, Nadimir en directeur Stefaan LemeyReuzengrote giraffentaart

Ga naar het nieuwsoverzicht