Bellewaerde Park verwelkomt Stefaan Lemey als nieuwe directeur

22/01/10 - Na 10 jaar ervaring in Bellewaerde Park aan het hoofd van de technische diensten is Stefaan Lemey klaar voor een volgende uitdaging. In zijn nieuwe functie zal hij instaan voor de dagelijkse leiding en de strategische ontwikkeling van het park.

Nieuwe directeur Stefaan Lemey

Stefaan Lemey is 38 jaar, getrouwd en vader van 3 kinderen. Hij is geboren in Kortrijk, woont in Heule en studeerde Industrieel Ingenieur Elektriciteit aan de Provenciale Industriële Hogeschool in Kortrijk.

Stefaan is viertalig en startte zijn loopbaan in Bellewaerde Park op zijn 28ste. De eerste jaren concentreerde hij zich vooral op techniek & attracties. Zijn taken werden later uitgebreid met de diensten decoratie en groendienst, alsook de eindverantwoordelijkheid over alle technische infrastructuur, gebouwen, enz. Ook preventie en veiligheid maakte deel uit van zijn takenpakket en werd sinds kort nog uitgebreid met milieu.

In zijn functie als technisch directeur was Stefaan Lemey verantwoordelijk voor alle investeringsprojecten (o.a. El Volador, Savanne) en evenementen (Halloween & Winteropening) en heeft dus al vele watertjes doorzwommen. De nieuwe directeur kent het park én zijn medewerkers door en door en staat bekend als een dynamische en enorm gedreven persoonlijkheid.

Stefaan Lemey: "Dit is voor mij een logische volgende stap in mijn carrière. Ik ben klaar voor deze nieuwe uitdaging en heb er vertrouwen in dat we met ons team het verschil kunnen maken! Ik ben ernorm fier dat ik van Compagnie des Alpes de kans krijg om Bellewaerde Park te leiden. Dit park staat bekend om de goede werksfeer én de gedrevenheid van zijn medewerkers. Dag na dag doen we er samen alles aan om de bezoekers een fantastische dag te bezorgen. Mijn belangrijkste taak bestaat erin de medewerkers motiveren en samen de toekomst van het park verder uit te bouwen.".

Ga naar het nieuwsoverzicht