Halloween Rat Attack in Bellewaerde Park

09/10/09 - Bellewaerde Park investeert in een gloednieuw Halloween totaalconcept, waarbij de hoofdrol is weggelegd voor Koning Rat. Na de succesvolle edities van de voorbije jaren wil het pretpark zijn bezoekers verrassen met een origineel Halloween evenement: nieuwe decoratie, animatie en getransformeerde attracties.

Rattenkoning

De Rattenkoning heeft Koning Leeuw van zijn troon gestoten. Sindsdien wordt Bellewaerde Park geterroriseerd door de Rattenkoning en zijn trawanten: knagende ratten, harige spinnen, glibberige wormen en krassende kraaien. Koning Leeuw houdt enkel nog stand in zijn burcht in KidsPark. Wint hij het park terug of zal de Rattenkoning ook de laatste happy zone veroveren?

Koning Rat heeft enkele populaire attracties volledig ingepalmd en naar zijn hand gezet: de Rat River, de Riool, de Rat Express, de Voodoo Rat, Ratta'dance, de Rat Cage én El Corbo! Vanuit het rattenhoofdwartier houdt de Rattenkoning alles in de gaten en stuurt hij zijn trawanten aan.

Halloween Rat Attack

Praktische info

Halloween Rat Attack in Bellewaerde Park: 24-25 oktober en tijdens de herstvakantie (van 31 oktober t.e.m. 8 november 2009). Halloween Nocturnes op zaterdag 24 & 31 oktober en op 7 november (open tot 22u): spetterend vuurwerk met licht- en klankspektakel. Meer info op www.bellewaerdepark.be

Save the date: 22 oktober

Voor de journalisten wordt een press preview georganiseerd op donderdag 22 oktober. Noteer het alvast in uw agenda en hou uw mailbox in de gaten.

Ga naar het nieuwsoverzicht