Videoclip "made by" Bellewaerde Park bezoekers vanaf nu online

21/08/09 - De videoclip van het nieuwe Bellewaerde liedje kan je vanaf vandaag bekijken op de website van het park. De shots voor de clip werden gefilmd door 55 families die elkaar, de attracties en de dieren in beeld hebben gebracht. Uit de urenlange footage (meer dan 2000 shots) werd een selectie en montage gemaakt. Het resultaat is een leuke "homemade" videoclip door én voor de bezoekers.

Realisatie videoclip

Cameraploegen videoclip Bellewaerde liedje

In juni werd een oproep gelanceerd en schreven enkele honderden families zich in als kandidaat cameraploeg. Er werden 55 families geselecteerd, die op de 55e verjaardag van Bellewaerde Park de attracties en de dieren mochten ontdekken voor én achter de camera! Ze kregen de kans om het nieuwe Bellewaerde liedje in "avant-première" te beluisteren, en kregen daarna een videocamera ter beschikking voor de videoshoot in functie van het liedje.

Dit leverde meer dan 2000 shots op die allen zorgvuldig werden bekeken. Uit alle beeldmateriaal werden de leukste en beste scènes uitgekozen voor de videoclip. De montage is afgerond en het resultaat kan je bekijken en beluisteren op www.bellewaerdepark.be.

Bellewaerde liedje

Het Bellewaerde liedje is vooral bekend door het refreintje dat eind jaren '80 werd gebruikt in de radio-, en televisiespots. Voor de 55e verjaardag van het park werd het liedje in een nieuw kleedje gestoken en geremixt. Het lied vertelt het verhaal van een meisje dat samen met de leeuw, mascotte van Bellewaerde Park op avontuur gaat. In het KidsPark klinkt het nieuwe liedje regelmatig door de luidsprekers, zo kunnen ook de kids van vandaag kennis maken met het gekende refrein!

Cameraploegen videoclip Bellewaerde liedje

Family promo

Online kan je veel meer ontdekken dan alleen de videoclip. Zo start vanaf vandaag ook de "Family promo". Bij online aankoop van uw tickets kan je nu genieten van een speciale actie met degressieve prijzen. Vanaf 6 personen betaal je slechts 17.95 euro per persoon (normale prijs 28 euro). Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, en hoe goedkoper je ticket wordt. Ticket online is bereikbaar via de Bellewaerde Park website of rechtstreeks via www.ticket2fun.be

Praktische info & Afrikaanse nocturnes

Tijdens de zomer is Bellewaerde Park elke dag open vanaf 10u. Op zaterdag 22 en 29 augustus worden in Bellewaerde Park zomerse nocturnes georganiseerd en kunnen bezoekers tot 22u genieten van de attracties, dieren en Afrikaanse animatie (djembé workshops, vuurspuwer, steltenlopers & percussie). Als afsluiter wordt een spetterend vuurwerk voorzien op het Mexicoplein.

Ga naar het nieuwsoverzicht