Afrikaanse nocturnes in Bellewaerde Park

14/08/09 - Op zaterdag 15, 22 en 29 augustus worden in Bellewaerde Park 3 zomerse nocturnes georganiseerd met een Afrikaanse touch. Het park blijft dan extra lang open en de bezoekers kunnen tot 22u genieten van de attracties, dieren en Afrikaanse animatie. Als afsluiter wordt een spetterend vuurwerk voorzien.

Afrikaanse animatie 15, 22 en 29 augustus

Het is volop zomer in Bellewaerde Park en naar jaarlijkse traditie opent het familiepark 3 zaterdagen op rij zijn deuren tot 22u. Extra animatie en muziek brengen de bezoekers in een uitgelaten, Afrikaanse sfeer. Om 10u worden ze begroet door 3 prachtige steltenlopers aan de ingang van het park: een leeuw, een giraf en olifant op stelten zorgen er voor de vrolijke noot.

In de namiddag kunnen liefhebbers zich wagen aan een djembé sessie. Aan de Savannepoort, vlakbij de olifanten wordt een workshop gehouden met djembé initiatie van 14u tot 17u. De leeuw zet de boel letterlijk en figuurlijk op stelten en combineert dat met een staaltje percussie van de bovenste plank, en vanaf 17u kan je een vuurspuwende zebra op ministelten aan het werk zien!

Barbecue XXL en vuurwerk

Geen zomer zonder barbecue... 's Avonds is er "Barbecue XXL à volonté" voor de bezoekers die in de Barbecue Grill willen genieten van een lekker stukje vlees. Overdag kan je inschrijven om 's avonds aan te schuiven tussen 18u en 21u. Om 22u is er als afsluiter een spetterend vuurwerk op het Mexicoplein.

Praktische info

Tijdens de zomer is Bellewaerde Park elke dag open vanaf 10u. Op de nocturnes van 15, 22 en 29 augustus blijft het park open tot 22u. Deze zaterdagen betaal je slechts de helft van de prijs (€14) na 17u. Wie wachttijden aan de kassa wil vermijden kan terecht op de website www.bellewaerdepark.be om zijn ticket op voorhand te kopen. Via Ticket2fun kan je gewoon thuis je ticket afprinten.

Ga naar het nieuwsoverzicht