Bellewaerde Park zoekt 55 families voor en achter de camera op vrijdag 3 juli!

24/06/09 - Bellewaerde Park wordt 55 jaar op 3 juli 2009 en is op zoek naar 55 families om samen de nieuwe Bellewaerde Park videoclip te maken. Deze videoclip hoort bij de remix van het Bellewaerde liedje, dat speciaal werd opgenomen voor de verjaardag van het park.

Videoclip door en voor de bezoekers

Bellewaerde Park is er voor de families, en doet daarom een oproep om zijn nieuwe videoclip te laten maken door zijn eigen bezoekers! Geen acteurs of professionele cameramannen, maar een échte "homemade" videoclip met vrolijke kids, trotse mama's en papa's en hun belevenissen in het park.

Oproep

Elke familie die zich kan vrijmaken op 3 juli kan zich inschrijven op de website. Bellewaerde Park zorgt voor gratis tickets voor 55 families en stelt een videocamera ter beschikking aan elk gezin.

De beelden, die door hen worden gemaakt zullen achteraf door een professioneel productiehuis worden bekeken, geselecteerd en gemonteerd voor de videoclip van het nieuwe liedje van Bellewaerde Park! Inschrijven kan nog tot zondag 28 juni om middernacht op via deze link: www.bellewaerdepark.be/nl/evenementen/videoclip.

De Bellewaerde remix

In 1988 werd een single opgenomen van het originele liedje, waarbij kindjes het refreintje "Bellewaerde, Bellewaerde" zongen. De strofen vertelden het verhaal van een jong meisje dat samen met de leeuw, mascotte van Bellewaerde Park op pad ging in het park en kennis maakte met de attracties en de dieren.

Het refreintje was snel door iedereen gekend en tot voor enkele jaren zongen alle kinderen dit lied uit volle borst van zodra ze de parking op reden en vrolijk zingend het park binnenstapten. De jingle wordt al een hele tijd niet meer gebruikt in de communicatie en daardoor kennen de allerkleinsten van vandaag het liedje niet.

Naar aanleiding van dit feestjaar heeft Bellewaerde Park het liedje herschreven en geremixt. De opnames van het lied zijn al achter de rug, maar de videoclip van het liedje wordt gemaakt door en voor de bezoekers: 55 families die op 3 juli het park ontdekken als cameraploeg!

Ga naar het nieuwsoverzicht