Schitterende paasvakantie voor Bellewaerde Park

19/04/09 - De paasvakantie wordt vandaag bijzonder succesvol afgesloten voor Bellewaerde Park. Er werd een verdriedubbeling van het aantal bezoekers genoteerd in vergelijking met dezelfde periode in 2008.

Verdriedubbeling van het aantal bezoekers!

Vandaag wordt de paasvakantie met een topdag afgesloten! Het is een historisch goede paasvakantie geweest! Het was al van 2004 geleden dat de bezoekersaantallen tijdens deze periode zo hoog lagen!

50+ers op stap met kleinkinderen

Heel wat families kwamen tijdens de paasvakantie een dagje naar Bellewaerde Park en de speciale verjaardagsactie was een denderend succes! Duizenden 55+ers bezochten het park samen met hun partner, met vrienden maar in de meeste gevallen werden ze vergezeld door hun kleinkinderen. Ze konden er genieten van elkaar, het park én het mooie weer!

Succesfactoren

De goede resultaten zijn enerzijds te verklaren door het succes van de speciale verjaardagsactie en anderzijds door het goede weer. Het tijdstip van de paasvakantie was dit jaar een stuk later en het weer was ook heel wat beter. De weekends, maar ook de woensdagen waren werkelijk topdagen, vergelijkbaar met een succesvolle dag tijdens de zomervakantie.

Verjaardagsactie nog tot 30 april!

Om de 55e verjaardag van het park te vieren staat de maand april in het teken van de allerjongste bezoekers van vroeger en nu!

Alle kinderen tot en met 5 jaar, en alle volwassenen vanaf 55 jaar mogen in de maand april (volgens openingskalender: gesloten op maandag en dinsdag) het park gratis bezoeken. Om van deze actie te kunnen genieten volstaat het om de speciale actiecoupon te downloaden op www.bellewaerdepark.be en een leeftijdsbewijs voor te leggen aan de kassa van het park. Deze actie loopt nog tot 30 april (opgelet gesloten op maandag en dinsdag)!

Praktische info

Bellewaerde Park is in april telkens open van woensdag tot en met zondag. Meer info en openingsuren vind je op www.bellewaerdepark.be.

Ga naar het nieuwsoverzicht