Bellewaerde Park werft honderden medewerkers aan

29/01/09 - De economische crisis is al maanden één van de onderwerpen bij uitstek in de media en ook de voorbije weken berichtten de kranten over afslankingen, besparingen en ontslagen. In contrast met dergelijke berichtgeving is Bellewaerde Park gestart met de aanwerving van honderden medewerkers voor het nakende seizoen.

De economische crisis is al maanden één van de onderwerpen bij uitstek in de media en ook de voorbije weken berichtten de kranten over afslankingen, besparingen en ontslagen. In contrast met dergelijke berichtgeving is Bellewaerde Park gestart met de aanwerving van honderden medewerkers voor het nakende seizoen.

Bellewaerde Park grootste regionale werkgever

Bellewaerde Park is met jaarlijks ruim 700.000 bezoekers één van de grootste pretparken van België en één van de grootste regionale werkgevers in de regio Ieper. Sinds 4 jaar is het attractiepark ook open in de winter en wordt het seizoen voor de seizoensmedewerkers langer en interessanter.

Om het seizoen te starten heeft Bellewaerde Park 150 medewerkers nodig. Dit aantal wordt uitgebreid vanaf juni van zodra het park alle dagen open is en bereikt een hoogtepunt in de zomer wanneer er ruim 350 medewerkers tewerkgesteld zijn.

Openstaande vacatures

Er is een zeer gevarieerd aanbod aan jobs. Alle functies worden uitgebreid beschreven op www.bellewaerdepark.be (doorklikken op de button "job" en vervolgens op "jobaanbiedingen voor Bellewaerde Park"). Dit gaat van bediende onthaal tot dispatching medewerker, van animator tot administratief medewerker, van attractiebediener tot horeca-medewerker... Voor wie graag in contact komt met bezoekers, flexibel is en bereid om tijdens weekends en vakanties te werken, biedt Bellewaerde Park de ideale job!

Horeca- en weekendjobs

Dit jaar willen we graag speciale aandacht vestigen op de voordelen van een horecajob bij Bellewaerde Park. Weekendwerk hoort er uiteraard bij, maar er wordt geen avond- of nachtwerk verwacht, zoals in de meeste andere horecajobs.

Iedereen wie graag de handen uit de mouwen steekt, en geïnteresseerd is in voeding, is meer dan welkom! Een basiskennis Frans is ook mooi meegenomen. Ervaring is niet noodzakelijk, gezien er een volledige opleidingsweek wordt voorzien, waar alle aspecten van de job, zowel in theorie als in de praktijk, aan bod komen: HACCP (kwaliteit en hygiëne), keukenopleiding, klantvriendelijkheid, veiligheid, ...

Ook geïnteresseerden die op zoek zijn naar een bijverdienste tijdens het weekend kunnen in Bellewaerde Park aan de slag. Op zaterdag en zondag kent het park de grootste drukte en worden heel wat extra krachten ingezet.

Jobinfodagen

Om alle openstaande vacatures te kunnen invullen organiseert Bellewaerde Park jobinfodagen, zowel voor seizoensmedewerkers als voor jobstudenten. Geïnteresseerden kunnen langskomen voor een kennismaking en eerste sollicitatiegesprek bij de verantwoordelijken en diensthoofden.

Voor seizoensmedewerkers:
donderdag 12 februari om 14u
vrijdag 13 februari om 9u
zaterdag 14 februari om 14u

Voor jobstudenten:
woensdag 25 februari om 14u30

Contact en online sollicitatie

Kandidaten die zich op deze data niet kunnen vrijmaken, kunnen online solliciteren op de website www.bellewaerdepark.be. Uiteraard kan je ook telefonisch contact contact opnemen met de personeeldienst van Bellewaerde Park op het nummer 057 46 86 86, of je kan je CV bezorgen via e-mail op volgend adres: hrm-blw@cda-parks.com.

Ga naar het nieuwsoverzicht