Kerstvakantie in Bellewaerde Park

19/12/08 - De kerstvakantie staat voor de deur, de gezelligste periode van het jaar! De cadeautjes liggen onder de kerstboom, we maken goede voornemens en het gezin staat meer dan ooit centraal. Er is tijd om samen te genieten én op stap te gaan. Een bezoekje aan Winter Bellewaerde Park mag uiteraard niet ontbreken!

Koffietassen

Kerst- en Winterland zien er prachtig uit met honderden kerstbomen, dwarrelende sneeuwvlokken en twinkelende lichtjes! 20 gekende attracties, maar ook een openlucht ijspiste, een spiegellabyrinth, een Kerstglijbaan, het Huis van de Kerstman én een circusshow, dat zijn de ingrediënten van winter Bellewaerde Park.

Winternocturnes: van 26 tot 30 december 2008

Tussen kerst en nieuw kan je genieten van een extra lange familie-uitstap. Tijdens de winternocturnes blijft Bellewaerde Park langer open en kan je genieten van een spetterende lasershow "Winter Night laser show" om 20u. Op sfeervolle kerstmuziek wordt de traditionele kerstman veranderd in een moderne kerstman die met zijn gemotoriseerde arrenslee op avontuur gaat en de sneeuwman ontmoet. Het spektakel bestaat uit een stralen, beam en effecten lasershow.

Tickets in voorverkoop bij Aldi

Voor een leuk kerst- of nieuwjaarscadeau kan je terecht bij Aldi. De Aldi vestigingen in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Henegauwen verkopen nog tot 30 december tickets voor winter Bellewaerde Park aan de helft van de prijs: €9,50!

Voor meer info, surf naar www.winterbellewaerdepark.be.

Ga naar het nieuwsoverzicht