Sneeuwpret en kerstsfeer bij Bellewaerde Park

28/11/08 - Hoe lang is het niet geleden dat we van een witte kerst konden genieten? Bellewaerde Park is de enige plaats waar dwarrelende sneeuw een zekerheid is tijdens de kerst- en eindejaarsperiode!

Prachtige decoratie, honderden kerstbomen, dwarrelende sneeuwvlokken en twinkelende lichtjes zorgen ervoor dat je Bellewaerde Park tijdens de winter op een heel andere manier kan ontdekken. Vanaf 6 december opent het winterpretpark zijn deuren en kan je zijn Winter- en Kerstland bezoeken.

Atracties in Winter Bellewaerde Park

IJspiste

Attracties als de Keverbaan (Snow Express), de Dansende Ballonnen (Zwevende Kerstballen) en de Oldtimers (Iglodorp) krijgen een speciaal winters kleedje én zelfs een nieuwe naam aangemeten. Je kan natuurlijk ook de adrenaline laten stromen in de Boomerang, een ritje maken in El Volador, de 4D film Santa's Polar Blast bekijken of de kinderen laten ravotten in het KidsPark. Maar bovenop de 20 bekende attracties zijn er ook een pak extra's voorzien!

In Kerstland kan je de nieuwe kerstglijbaan met rubberen banden uittesten en ga je op pad in het grote spiegellabyrinth. In de kinderzone kan je een bezoekje brengen aan het huis van de Kerstman, waar er voor alle kindjes een cadeautje klaar ligt. Voor jong en oud is er een spectaculaire R.M. Malter circusshow, en ook ijspret mag zeker niet ontbreken! Daarom werd er een grote openlucht schaatspiste geïnstalleerd, centraal in Winterland.

Winternocturnes: van 26 tot 30 december 2008

Tussen kerst en nieuw kan je genieten van een extra lange familie-uitstap. Tijdens de winternocturnes blijft Bellewaerde Park langer open en kan je genieten van een spetterende lasershow om 20u.

Praktische info: website en tarieven

Voor de kerst- en winteropening hanteert Bellewaerde Park bijzonder voordelige tarieven! Tickets voor Winter Bellewaerde Park kosten 19 euro voor volwassenen (in het zomerseizoen 27 euro) en 15 euro voor kinderen (in het zomerseizoen 23 euro). Wie lange wachtrijen wil vermijden kan online tickets bestellen en thuis afprinten tegen een voordeeltarief. Voor meer info, surf naar www.winterbellewaerdepark.be.

Ga naar het nieuwsoverzicht