Records sneuvelen bij Bellewaerde Park

04/11/08 - Bellewaerde Park heeft gisteren zijn 8ste Halloweenperiode succesvol afgesloten en kan meer dan tevreden terugblikken op het voorbije seizoen.

Halloween goed voor 10% van de bezoekers

Het najaar was opnieuw heel belangrijk voor Bellewaerde Park. Tijdens de nocturnes was het gezellig druk en het record aantal bezoekers van vorig jaar werd geëvenaard. Maar liefst 75.000 bezoekers kwamen langs om de Halloween sfeer op te snuiven.

Stijgend bezoekersaantal én omzet

De cijfers van het voorbije jaar leren ons dat Bellewaerde Park dit jaar 4,3% meer bezoeken telde dan in 2007. Dit ging ook gepaard met een stijging van de omzet met 6%.

Compagnie des Alpes versterkt positie als marktleider in België

Bellewaerde Park maakt net als Walibi Belgium en Aqualibi deel uit van de Franse groep Compagnie des Alpes. Dit jaar mochten de drie parken samen meer dan 2,1 miljoen bezoekers verwelkomen. Dit betekent een stijging van 5% tegenover 2007.

Winter Bellewaerde Park vanaf 6 december

Voor Bellewaerde Park is het seizoen 2008 nog niet voorbij! De volgende winteropening start dit jaar al op 6 december! Tijdens de weekends van december en in de kerstvakantie wordt Bellewaerde Park opgesplitst in Kerstland en Winterland, en kan je er terecht voor een gezellige familie-uitstap. Meer info vind je nu al op www.winterbellewaerdepark.be.

Ga naar het nieuwsoverzicht