Directie en bedienden steken handen uit de mouwen tijdens "Back to the workfloor" in Bellewaerde Park

18/08/08 - Donderdag 21 augustus laten in Bellewaerde Park "die van de bureaus" eventjes hun kantoor voor wat het is en trekken ze het attractiepark in om het werk op het terrein aan de lijve te ondervinden. Directieleden, managers, verkopers, ... allemaal ruilen ze hun gewone dagtaak voor een job in het park. Bezoekers zullen hen tijdens deze vierde editie van "Back to the workfloor" aan het werk zien als horecamedewerker, attractiebediener, papierraper en mecanicien.

Delphine wordt mecanicien

De meest opmerkelijke verandering van werkomgeving is deze van Delphine Depondt. Zij is in het dagelijkse leven Commercieel Medewerkster van het Ieperse familiepark, maar gaat donderdag om 6 uur 's morgens samen met de mecaniciens van de Technische Dienst op pad in het park.

Zowel voor Delphine als voor de mecaniciens is het een primeur, want nooit eerder was er een dame aan de slag in deze afdeling. Het blijft dan ook afwachten wat hun ervaringen zullen zijn. Misschien ruilt Delphine wel voor altijd haar bureau voor een plaatsje in het technische team...

Algemeen Directeur wordt papierraper

Voor de Algemeen Directeur, Rudy Hulsman, is het de eerste "Back to the workfloor" ooit. Hij laat donderdag de deur van zijn kantoor gesloten en trekt het park in als papierraper. De hele dag zal hij met borstel en vuilnisblik in de weer zijn om de wandelpaden van het pretpark net te houden.

Retail Manager wordt attractiebediener

De Retail Manager, Adriaan Van der Heide, laat zijn souvenirshops en games even voor wat het is en wordt een dagje attractiebediener van de Piratenboot. Benieuwd of het bedienen van een attractie moeilijker is dan het beheer van alle winkelpunten van het park...

Ga naar het nieuwsoverzicht