Oost-Vlaamse kandidates Miss België op bezoek tijdens Afrikaanse nocturnes in Bellewaerde Park

07/08/08 - Komende zaterdag 09 augustus krijgt Bellewaerde Park tijdens de Afrikaanse nocturnes het bezoek van de kandidates voor Miss België 2009, provincie Oost-Vlaanderen. De dames komen langs om verschillende attracties uit te proberen en tevens een educatieve rondleiding achter de schermen te volgen.

Oost-Vlaamse schonen op ontdekkingsreis

Zaterdag 9 augustus zullen de kandidates Miss België 2009, provincie Oost-Vlaanderen tijdens de Afrikaanse nocturnes Bellewaerde Park bezoeken. Na de officiële kiekjes met de leeuw van Bellewaerde Park, starten de dames hun ontdekkingsreis doorheen het Ieperse attractiepark. De kandidates zullen er de verschillende topattracties zoals de Boomerang, El Volador, ... uitproberen.

In de namiddag wacht de hoofddierenverzorger de groep op om hen een leerrijke rondleiding achter de schermen te geven. Tijdens deze rondleiding zullen de Oost-Vlaamse schonen kennis kunnen maken met het reilen en zeilen van de dierenafdeling en de verzorging van de diverse dieren.

Na het educatieve luik van het bezoek zijn de dames volledig voorbereid om hun ontdekkingstocht doorheen Bellewaerde Park verder te zetten. Bovendien starten vanaf 14 uur alle randprogramma's voor de Afrikaanse nocturne. Zo kunnen de bezoekers nabij het lemureneiland een initiatie djembé spelen bijwonen of in de Voodoo River genieten van een speciaal gethematiseerde rondvaart doorheen de attractie. Als afsluiter van de nocturne krijgen de bezoekers een spetterend vuurwerk boven de vijver van Bellewaerde Park te zien.

Praktische info

Evenementen: Zomer nocturnes op 9, 16 en 23 augustus tot 22u met spetterend vuurwerk als afsluiter. Wild Wild West festival op 20-21 en 27-28 september. Halloween van 18 oktober tot 2 november, (Nocturnes Halloween op 25, 26 en 31 oktober). Zie openingsuren op www.bellewaerdepark.be.

Tarieven 2008: Volwassenen en kinderen 1m40: €27; kinderen tussen 1m & 1m40: €23,50; kinderen onder de 1m: gratis.

Bellewaerde Park is te bereiken via de autosnelweg E17/A19 Ieper - Exit 3 Beselare.

Ga naar het nieuwsoverzicht