Afrikaanse nocturnes in Bellewaerde Park

31/07/08 - Op zaterdag 9, 16 en 23 augustus opent Bellewaerde Park extra lang zijn deuren tot 22u. Koning Leeuw en een bevriende Afrikaanse stam nodigen iedereen uit om zich helemaal over te leveren aan het opzwepende ritme van djembes, dans en zang van een authentiek Afrikaans feest tijdens de zomernocturnes. Om 22u is er als afsluiter een spetterend vuurwerk boven het meer.

Afrikaanse nocturnes

Iedereen droomt er wel eens van... een uitgestrekte Afrikaanse vlakte met een adembenemende zonsondergang. Aan de horizon kuieren giraffen rustig door de savanne nagenietend van de laatste zonnestralen van de dag. Op de achtergrond begint een stam met zijn djembes de sfeer op te bouwen voor een heus Afrikaans feest.

De zomernocturnes van Bellewaerde Park staan dit jaar helemaal in het teken van Afrika en de savanne. Speciaal voor deze avondopeningen heeft het Ieperse familiepark een bevriende Afrikaanse stam uitgenodigd om extra animatie te brengen in het park.

Bezoekers kunnen deelnemen aan workshops Afrikaanse djembe spelen of puur genieten van de authentieke Afrikaanse sfeer in de speciaal gethematiseerde Voodoo River. Het rustige boottochtje van de attractie wordt een ware ontdekkingsreis doorheen de jungle waar een Afrikaanse stam zich heeft gevestigd.

Afrikaanse barbecue en vuurwerk

Een feest zonder uitgebreide maaltijd kan niet... Het Afrikaanse stamhoofd nodigt iedereen uit om aan te schuiven aan de feestdis om te genieten van een Afrikaanse barbecue met de nieuwe Savanne als decor. De bezoekers kunnen bij het kookteam overdag inschrijven om 's avonds deel te nemen aan de feestmaaltijd. Een spetterend vuurwerk boven het meer sluit de Afrikaanse nocturnes af.

Om tijd te winnen

Bellewaerde Park tickets kan je makkelijk online aankopen en onmiddellijk thuis afprinten. Zo hoef je niet meer aan te schuiven aan de kassa én kan je genieten van een voordeliger tarief! Ga naar www.ticket2fun.be voor de beste ticketdeal!

Ga naar het nieuwsoverzicht