"Superhond 2008" finale live vanuit Bellewaerde Park

19/06/08 - In de aanloop naar Dog Day wordt op maandag 23 juni de finale van Superhond 2008 rechtstreeks vanuit Bellewaerde Park uitgezonden. Gedurende de uitzending zullen de finalisten verschillende proeven uitvoeren doorheen het attractiepark.

Superhond 2008

Na een geslaagde editie 2007 waarin de bulldog Max tot Superhond werd gekroond, gaat Dina Tersago in 2008 opnieuw op zoek naar de meest complete en veelzijdige hond van Vlaanderen. Een Superhond moet beschikken over talent, uitstraling, is leergierig en heeft starquality. De afleveringen beloven emotie en straffe opdrachten, maar vooral veel liefde voor de trouwe viervoeter.

Op maandagavond 23 juni wordt de finale van Superhond wordt live uitgezonden vanuit Bellewaerde Park. De drie finalisten zullen het tegen elkaar opnemen tijdens verschillende proeven doorheen het attractiepark. Zaterdag 28 juni zullen de kandidaten van Superhond 2008 tijdens de Dog Day in Bellewaerde Park aanwezig zijn op de VTM-stand. Gedurende de volledig dag kunnen de bezoekers kennismaken met de superhonden en hun baasjes.

Dog Day op 28 juni in Bellewaerde Park

Een attractiepark voor honden en hun baasjes in een pretpark, hebt u dat al meegemaakt? Speciaal voor Dog Day heeft Bellewaerde Park tal van tijdelijke hondenattracties opgebouwd. Een snuffelroute door het volledige park brengt de honden en hun baasje naar een ballenbad, een dogride, een labyrinth, een Bellewaerde Park-leeuw-look-a-like, de Fatboy doggielounge, een agility-parcours, ...

Wellness & Gezondheid

Droomt de hond van een ballenbad of eerder van een bubbelbad? Heel wat baasjes investeren in luxe voor hun hondje. Van een simpel wasbeurt tot een wellness behandeling. Bellewaerde Park gaat nog een stapje verder en richt een compleet wellness center voor honden in met jacuzzi, zwembad, massage en trimsalon.

Hondencatering: lekker en gezond?

Ook honden lusten een lekker hapje en drankje. Honden kunnen terecht in onze Hupple Dog bar voor een drinkbakje vol fris water en een overheerlijke hotdog speciaal voor de hond ontworpen.

Demonstraties door dogs with jobs

Heel wat honden hebben een serieuze job te vervullen. Ontdek wat onze slimme viervoeters allemaal kunnen tijdens een van de vele demonstraties agility, flyball, frisbee, doggy dance, reddingshonden, mondioring, jachthonden, assistentiehonden en blindegeleide honden.

Ontdek de laatste nieuwigheden.

Op de evenementweide van Bellewaerde Park wordt een tent opgesteld waarin tal van standhouders de laatste nieuwigheden aan het grote publiek voorstellen.

Hondenpoepbrigade

Met een komische act, hilarische attributen en heel wat gekke bekken zullen de brigadiers van de hondenpoepbrigade de hondjes en hun baasjes op een ludieke manier wijzen op hun "hondenpoepplichten". Daarnaast worden op verschillende locaties in het park hondentoiletten geplaatst, zodat iedere hond een hoekje vindt voor de dringende boodschappen.

Gratis Doggiebag

Bij het binnenkomen van Bellewaerde Park krijgen alle hondjes een gratis doggiebag met daarin leuke gadgets en staaltjes van onze promopartners. Tevens worden er in de doggiebag hondenpoepzakjes meegeven voor het geval de hond niet op tijd aan een hondentoilet geraakt.

Dog Day praktisch

Dog Day in Bellewaerde Park opent zijn deuren op 28 juni om 10u tot 18u. Een dagje hondenplezier kost 26 euro per persoon en 5 euro per hond. Om Dog Day zo veilig en aangenaam mogelijk te laten verlopen, heeft Bellewaerde Park in samenspraak met enkele hondenspecialisten een aantal richtlijnen opgesteld.

De hond moet steeds aan de leiband lopen en vergezeld zijn van een volwassen persoon die de hond volledig onder controle kan houden. Om met de hond een leuke dag pretparkplezier te beleven, dient het baasje bij aankomst aan ingang C in het bezit te zijn van een ingevuld vaccinatieboekje. Aan de ingang van het park zullen een aantal dierenartsen een vlugge controle van de gezondheid van de hond uitvoeren vooraleer ze het park kunnen betreden.

Pitbull Terriërs (bij politiereglement verboden), agressieve honden en loopse teven zullen niet tot het park worden toegelaten. Honden worden niet toegelaten op de niet-hondenattracties. Voor de honden van baasjes die toch even van een ritje op de Boomerang of El Volador willen genieten, worden er in het park hondenkennels geplaatst. Meer informatie kunt u terugvinden op: www.bellewaerdepark.be.

Ga naar het nieuwsoverzicht