Een job op maat in Bellewaerde Park

26/01/07 - Bellewaerde Park is regionaal één van de grootste werkgevers op de seizoensarbeidsmarkt. Naast de vaste seizoenskrachten, zoekt de personeelsdienst voor het seizoen 2007 ook heel wat nieuwe medewerkers. Verder worden ook een pak jobstudenten gezocht! Daarom worden in februari 4 jobinfodagen georganiseerd.

"Ondanks het seizoensgebonden karakter van ons bedrijf, zien wij heel wat seizoenskrachten elk jaar terug. De arbeidstevredenheid bij onze mensen ligt dan ook hoog" aldus Tino Gabriel, HRM directeur.

Voor elk wat wils...

De bezoekers kijken uit naar een zorgeloze en ontspannende uitstap. Daarom wordt van alle personeelsleden een vlotte en klantgerichte aanpak verwacht. Voor de opstart van het nieuwe seizoen werft Bellewaerde Park heel wat seizoensmedewerkers en jobstudenten aan voor een functie in het pretpark.

Een job op maat!

Er zijn een twintigtal verschillende functies, voor zowel bedienden als arbeiders, van kassapersoneel tot attractiebediener en van horecamedewerker tot administratief bediende, als leidinggevende of met beperkte verantwoordelijkheden.

Tevens bestaat er een grote variteit aan arbeidsregeling. Zo kan je er aan de slag als deeltijdse medewerker of enkel in de weekends als bijverdienste. Ook 50 plussers of gepensioneerden krijgen alle kansen in Bellewaerde Park. Men kan zijn job dus invullen naar eigen behoefte en profiel.

Bellewaerde Park biedt zijn personeel een gevarieerde job in een aangenaam werkkader en verwacht van hen in de eerste plaats vriendelijkheid, flexibiliteit en een basiskennis van het Frans. Ervaring is niet noodzakelijk; er wordt een goede opleiding voorzien, enerzijds functiegebonden en anderzijds gericht op service en klantvriendelijkheid.

Jobinfodagen

Om alles in goede banen te leiden is de personeelsdienst van Bellewaerde Park reeds druk in de weer met de aanwervingen voor seizoen 2007. In februari worden in dit kader 4 jobinfodagen gepland.

Voor seizoensjobs: infodagen op 1, 2 en 3 februari

Wie interesse heeft in een seizoensjob kan zich op één van volgende data aanmelden in Bellewaerde Park:

  • Donderdag 1 februari om 14u
  • Vrijdag 2 februari om 9u
  • Zaterdag 3 februari om 14u

Tijdens de informatieve sessies in de 4D cinema worden alle verschillende functies voorgesteld. De kandidaten kunnen er ook meteen terecht bij de verantwoordelijken en diensthoofden voor een eerste sollicitatiegesprek.

Voor jobstudenten: infodag op 21 februari om 14u

Naast de seizoensmedewerkers worden in Bellewaerde Park heel wat jobstudenten tewerkgesteld. Ook voor hen wordt er een infodag georganiseerd: op woensdag 21 februari om 14u (tijdens de krokusvakantie).

Kandidaten die zich op deze data niet kunnen vrijmaken, kunnen steeds contact opnemen met de personeeldienst van Bellewaerde Park op het nummer 057 46 86 86, via e-mail hrm-blw@cda-parks.com en kunnen ook terecht op de website www.bellewaerdepark.be, waar de verschillende functies omschreven worden.

Op zaterdag 31 maart 2007 opent Bellewaerde Park zijn deuren voor een nieuw pretparkseizoen. Vanaf dan worden terug duizenden bezoekers verwelkomd, die naar het Ieperse familiepark komen voor een ontspannende daguitstap.

Ga naar het nieuwsoverzicht