Diensten Bellewaerde

Babycorners

Alle toiletten zijn uitgerust met een babycorner waar je de allerkleinsten kunt verschonen en eten geven. Ook de EHBO ruimte naast de olifanten heeft de nodige voorzieningen om je baby een verdiende opfrisbeurt te geven.

Bagageruimte

Er is een speciaal voorziene bagageruimte beschikbaar aan de infobalie bij de hoofdingang. Deze kastjes kunnen aan 2,50 euro gehuurd worden en staan de hele dag onder toezicht van het personeel achter de infobalie.

EHBO

Aangezien een ongelukje snel gebeurd is, heeft Bellewaerde zijn eigen EHBO post voorzien (gelegen naast de olifanten in Kidspark). Net zoals in de toiletten kun je ook hier de baby's een verse luier om doen.

Fototoestellen en postzegels

Om je mooiste herinneringen vast te leggen worden er in elke souvenirshop van het park wegwerpfototoestellen en filmrolletjes verkocht. Ook postzegels kunnen aangevraagd worden in één van de drie souvenirwinkels.

Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen worden naar het infokantoor gebracht waarna ze 7 kalenderdagen beschikbaar blijven. Indien gewenst worden de voorwerpen opgestuurd, verzendkosten zijn uiteraard voor de ontvanger.

Kennel

Omdat het park garant staat voor veiligheid en hygiëne, is het niet toegelaten om huisdieren mee te nemen in het park. Elke ingang heeft een kennel waar de baasjes hun hond een tijdelijke onderkomen kunnen geven.

Openbare telefoon

Naast het infokantoor van het park wordt er een publieke telefooncel ter beschikking gesteld. Het toestel kan met contant geld als met de bankkaart bediend worden.

Parking

Er zijn twee parkingen voorzien waar je je auto de hele dag voor 6 euro kunt achterlaten. Bussen krijgen een speciaal voorziene parkeerzone toegewezen, fietsen kunnen gratis aan de hoofdingang worden geplaatst.

Picknicken

Picknicken is toegelaten op de aangeduide zones en op de parkings. Bij het buitengaan kan een stempel worden gevraagd zodat je gemakkelijk terug binnenraakt. Koelboxen zijn niet toegelaten in het park.

Rolstoelen

De attracties in het park zijn bereikbaar voor alle rolstpatiënten. Rolstoelen kan men op voorhand reserveren en worden de dag zelf gratis ter beschikking gesteld aan het infokantoor bij de hoofdingang.

Toiletten

In het park zijn 5 heren- en damestoiletten voorzien die meermaals per dag een grondige schoonmaakbeurt krijgen. Je kunt er ook met je kleine spruit terecht om deze een opfrisbeurt te geven.

Verloren kinderen

Verloren gelopen kinderen worden meteen naar de EHBO post naast de olifanten in Kidspark gebracht. Zorg dat de kinderen een naam en een adres met zich meedragen zodat er een hoop bange momenten voorkomen worden.

Zwangere dames

Bepaalde attracties worden om veiligheidsredenen sterk afgeraden voor zwangere dames. Wie toch van de attracties wil profiteren, vraagt best raad aan de betreffende verantwoordelijke vooraleer in te stappen.

Ga naar het info overzicht