BellewaerdeFun.be: dé Bellewaerde fansite

BellewaerdeFun.be: de grootste en meest gedetailleerde fansite over België's mooiste attractiepark: Bellewaerde. Zet je schrap voor liters informatie over het reilen en zeilen in en rond het park en laat je verleiden om alles in 't echt te ontdekken! Een website voor de die-hard Bellewaerde fans, maar ook voor andere enthousiastelingen die hun dagje willen voorbereiden of er net van willen nagenieten. Enjoy it!

Het BellewaerdeFun-team

 • De toekomst van BellewaerdeFun

  Apr17

  17 april 2017 - Het is je wellicht opgevallen dat de BellewaerdeFun website sinds mei 2015 geen updates meer krijgt. Het onderhouden van de website zoals het nu online staat neemt nu eenmaal veel tijd in beslag. Voor de laatste updates verwijs ik jullie met alle plezier door naar de officiƫle Bellewaerde website: http://www.bellewaerde.be.

  BellewaerdeFun is een levenswerk en dat wil ik niet zomaar verloren zien gaan. Vandaar dat de website online blijft staan. Neem zeker (nog) eens de tijd om enkele specials te doorbladeren of droom weg van het vele foto- en videomateriaal dat we hier destijds op hebben geplaatst. Vroeg of laat gooien we alles in een nieuw jasje.

  Bedankt voor jullie geduld en veel surfplezier gewenst!
  Sam Clauw

 • 2015, nieuwigheid 3: overkapping van de showtribune

  Mei6

  Bellewaerde is dit jaar al een maand open en dus hebben we al uitgebreid de nieuwigheden en updates van seizoen 2015 kunnen bewonderen. We zetten alles even op een rijtje en vandaag gaan we verder waar we de vorige keer zijn geëindigd.

  Groot, groter, gigantisch. Dat is wat je op z'n minst over de overkapping van de tribune bij de Gold Rush show kan zeggen. Dankzij deze investering hoeven bezoekers tijdens een voorstelling geen vervelende regenbuien meer te trotseren en zijn ze eveneens tegen zonnebrand beschermd.

  Gold Rush Show

  De hellingshoek van het dak is trouwens zo groot dat de dubbele high dive van op elke zitplaats perfect te zien is!

 • 2015, nieuwigheid 2: Gold Rush stunt & dive show

  Apr23

  De paasvakantie is voorbij en we hebben al uitgebreid de nieuwigheden en updates van seizoen 2015 kunnen bewonderen. De komende dagen/weken zetten we alles even op een rijtje en vandaag gaan we verder met de analyse van een gloednieuwe show.

  Goud zoeken kan vanaf nu in Bellewaerde. Tijdens de Gold Rush stunt & dive show gaan we samen met een bende heldhaftige cowboys op zoek naar het dure, felbegeerde edelmetaal. Maar dat loopt uiteraard niet van een leien dakje!

  Gold Rush Show

  In een gloednieuw Westers showdecor (een onder water gelopen mijnschacht) zorgt de nodige humor en de opeenvolging van special effects voor een niet te missen spektakel. Als kers op de taart zien we een dubbele high dive: vanop 25 meter hoogte duiken 2 stuntmannen in een bassin van slechts 10 meter breed en 4 meter diep.

  Deze stunt is een absolute wereldprimeur en zorgt voor een plaatselijke klimaatverandering: windstil (ingehouden adem) in combinatie met een hoge luchtvochtigheid (klamme handen).

  • Gold Rush Show
  • Gold Rush Show
  • Gold Rush Show
  • Gold Rush Show
 • 2015, nieuwigheid 1: digitale informatieborden

  Apr21

  De paasvakantie is voorbij en we hebben al uitgebreid de nieuwigheden en updates van seizoen 2015 kunnen bewonderen. De komende dagen/weken zetten we alles even op een rijtje en we gaan van start met de digitale informatieborden.

  Ze zijn her en der te vinden en vertellen ons wat er allemaal te beleven is:

  • Wachttijden aan de attracties
  • Openingsuren van de dierenverblijven
  • Voorstellingen van de Gold Rush show

  Zelfs in het felle zonlicht is de bovenstaande info perfect leesbaar. Een grote meerwaarde wat de dagindeling van het parkbezoek betreft!

  Digitale informatieborden